Presentación del blog

Este blog nace con la intención de ayudar a difundir tres enfermedades que aun existiendo y padeciéndolas miles de personas, no se conocen ni se reconocen, pero se sufren:Fibromialgia, SFC y SSQM.


sábado, 9 de abril de 2011

COMRàdio, Per la ràdio pública local | Adhesions

Me ha legado esta información que dejo aquí para que os informéis y si estáis de acuerdo os hagáis eco de la situación, además de apoyarla:
Os pido máxima difusión se están cargando lo poco público y plural que nos queda.
No sé si os habéis enterado, la patronal de emisoras de la radio privada pretende el cierre de la COM RADIO.
Es indignante que por motivos políticos y económicos se pretenda cerrar una emisora plural, en la que todas las personas se pueden expresar libremente y en la que cada año aumenta la audiencia.
Si queréis os pido el apoyo y difusión de la noticia, para que llegue al máximo número de personas posible.

Pluralitat d’informació és democràcia (2) 05/4/11

Els professionals de la comunicació local rebutgen el tancament de COMRàdio que la patronal de ràdio privada reclama a la Generalitat.
El text admet les adhesions de tots aquells/es periodistes, professionals de la comunicació, ciutadans i entitats que s’hi vulguin afegir.
Llegeix l’article i subscriu-te.

COMRàdio portarà al Tribunal Suprem la defensa de la ràdio pública (0) 05/4/11
El Director General de COMRàdio, Francesc Triola, ha anunciat que l’emissora recorrerà davant el Tribunal Suprem la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que qüestiona algunes de les darreres adjudicacions de freqüències per part de la Generalitat.

Per la ràdio pública local | Adhesions
Des de les 12 h del migdia s’han habilitat dos nous sistemes d’adhesions a l’article Pluralitat d’informació és democràcia. Són:
a) Recollida presencial mitjançant un formulari a la recepció de COMRàdio durant els següents horaris:
a. De dilluns a dissabte, de 8 a 21 h
b. Diumenge, de 10 a 21 h
b) Contestador automàtic 93.508.08.20
Aquests dos sistemes s’afegeixen al que ha funcionat fins ara, l’enviament d’un correu electrònic mitjançant www.radiopublica.cat. També s’ha canviat la manera d’enviar els correus amb l’objectiu de fer-la més fàcil.
En aquests moments hi ha 486 adhesions.
Moltes gràcies.
Núria de José i GomarDirectora de Contingutsndejose@comradio.com

Travessera de les Corts, 131-159Recinte Maternitat. Pavelló Cambó08028 Barcelona
Tel +34 93 508 06 00http://www.comradio.com
Dacord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), linformem que les seves dades de contacte han estat incloses en fitxers titularitat de lAgència de Comunicació Local (ACL) i que responen a la finalitat de directori o agenda de contactes així com facilitar la gestió contractual i comercial desenvolupada per lentitat. Així mateix, se us informa de la possibilitat dexercir els drets daccés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant un correu electrònic a la següent adreça comradio@comradio.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario